Tervetuloa KodinOnneen,

Skanska Kotien asiakkaana sinulla on käytössäsi sisustusmateriaaleja ja varusteita havainnollistava KodinOnni -palvelu. Voit tutustua Design-mallistoihin, mallihuoneisiin ja kohteessa tarjolla oleviin tuotteisiin jo selailijana. Kaupanteon yhteydessä saat henkilökohtaiset käyttäjätunnukset palveluun, jolloin pääset sisustamaan omaa kotiasi todenteolla. Silloin näet myös tarjolla olevia lisähintaisia vaihtoehtoja, voit seurata rakentamisen edistymistä ja viestitellä oman asiakasvastaavasi kanssa.
  1. Pohjakuvat-sivulla selailijalla on näkyvissä erilaisia asuntopohjia. Valitse yksi. Huomaathan että varustetarjonta voi vaihdella asunnoittain.

  2. Mallistot-sivulla esitellään kohteen Design-mallistot. Kuvissa on ideoita ja tietoa materiaaleista ja sisustamisesta.

  3. Sisustus-sivulla tehdään materiaalivalintoja. Valitse pohjakuvasta tila, jossa haluat sisustaa. Keittiöstä ja kylpyhuoneesta on visuaaliset mallihuoneet, jotka auttavat sinua hahmottamaan miltä eri materiaalit näyttävät yhdessä. Kun olet tyytyväinen, voit siirtyä ylävalikon kautta seuraavaan tilaan. Selailijaversiossa valinnat eivät siirry ostoskoriin. Innostavia sisustushetkiä!
Ota yhteyttä asiakaspalveluun
Liitetiedostot (liitteiden koko saa olla enintään 20 MB)
Palautteen lähettäminen ei onnistunut. Yritä myöhemmin uudelleen. Sulje
Kiitos yhteydenotostasi. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.
Tuotetilauksesi on käsitely!